Get Adobe Flash player

O nama

Model Tattoo Statisti je novi odsek Modne Agencije Model Tattoo koji je počeo zvanično sa radom u Aprilu 2011. godine.

Svojim visoko profesionalnim poslovanjem u predhodnih šesnaest godina kako na domaćem tako i na inostranom tržistu Modna Agencija Model Tattoo je opravdala poverenje svojih saradnika i vremenom dobija sve više zahteva za saradnju na projektima vezanim za filmsku produkciju.
Počeli smo sa angažovanjem modela u kraćim ulogama na filmu krajem devedesetih. Veoma smo ponosni na angažovanje statista u reklami za " NEXT" sokove koju je rezirao Emir Kusturica 2003 god. Vrlo brzo posle toga nam se ukazala šansa da radimo na Italijanskom filmu "Karavađo" 2006 godine u režiji Dereka Jarmana zahvaljujući produkciji FILM 87 kao I film “Na lepom plavom Dunavu” u režiji Darka Bajića. Inače sa istom produkcijom smo više puta sarađiivali na razlčitim projektima sve do danas.
Izdvojili bi nas rad na angažovanju statista sa zadatkom i manjim ulogama u hrvatko-srpskoj TV seriji “Urota” 2006 god, režija Romana Matejića u produkciji “Ava”.

U želji da unapredimo naše poslovanje i iskoristimo potencijale koje imamo, veoma veliku jedinstvenu bazu podataka sa modelima, promoterima, hostesama, statistima, produkcijama, različitim poslovnim profilima i saradnicima, mnogim klijentima...tj. da mnogim našim registrovanim članovima izađemo u susret i ponudimo im što više mogućnosti za angažovanjem kao i našim klijentima veću i bolju ponudu lica za TV reklame, Filmove, TV serije... odlučili smo da pokrenemo odsek za statiste.
Proširili smo delatnos na saradnju i sa glumcima. Pored toga u ponudi imamo i lokacije, automobile i životinje.

"Svet je mali za sve one koji žele da u njemu ostave svoj trag. Svet je širok pojam za one koji bi u njemu da učestvuju i istražuju ga. Svet je sve oko nas i u nama! I ti si jedan svet! a priču o tebi možda će neko nekada da ispriča..."

Direktor
Mina Zimonjić

English Statisti Model Tattoo Agency